jav library stepdaughter pov riding.

4 tube

Klasszikus csempekandalló barna színben

Műszaki adatok

+

Szélesség

121 cm

0

Mélység

71,5 cm

*

Magasság

191 cm

Súly

440 kg

Krakti tűztérrel

1 240 000 Ft

Termék leírása

Ez a kandalló a zászlós hajónk. Kortalan formájának köszönhetően az idősebb illetve a fiatalabb generációk körében egyaránt népszerű. Négy színben gyártjuk, így mindenki megtalálhatja az otthonához leginkább illő mobil kandallót.

Választható kandallóbetéteink

Miért válasszunk mobil kandallót?

Mobil kandallóinkat jól felszerelt műhelyünkben állítjuk elő, amik aztán 3 darabban szállíthatóak, és néhány óra alatt készre szerelhetőek. Így az építéssel járó zajból, porból, kellemetlenségből Ön szinte semmit sem érzékel. 
Kialakításuknak köszönhetően kandallóink összeszerelés után, esetenként 2 métert meghaladó magasságuk és 400–500 kg tömegük ellenére egy raklapemelő (béka) segítségével könnyedén mozgathatóak a helységben. Ennek a tulajdonságnak hasznát veheti egy felújítás vagy lakás átrendezés alkalmával is.

Egy kandalló építése hosszú napokig tartó, precíz munkafolyamat, ami később nehezen változtatható. Mobil kandallóink esetében a beépített munka is tartós érték. Költözés esetén a kandallót pár óra alatt 3 darabra szedhetjük és magunkkal vihetjük új otthonunkba.

Telefonszám

+36 70 342 8054

Vegye fel Velünk a kapcsolatot

extreme threesome.telegu xxx