jav library stepdaughter pov riding.

4 tube

Klasszikus csempekandalló téglapárkánnyal

Műszaki adatok

+

Szélesség

121 cm

0

Mélység

71,5 cm

*

Magasság

185 cm

Súly

440 kg

Krakti tűztérrel

1 240 000 Ft

Termék leírása

Ez a kandallónk egy érdekes kisérletként indult, ám hamar nagy népszerűségre tett szert. A 100 éves kézzel vetett tégla, a selyem fényű beige kályhacsempe és a fehér vakolt talapzat a kemencék szín és hangulat világát nyújtja. Bátran ajánljuk rönk házakba, régi parasztházakba illetve rusztikus környezetbe. 

Választható kandallóbetéteink

Miért válasszunk mobil kandallót?

Mobil kandallóinkat jól felszerelt műhelyünkben állítjuk elő, amik aztán 3 darabban szállíthatóak, és néhány óra alatt készre szerelhetőek. Így az építéssel járó zajból, porból, kellemetlenségből Ön szinte semmit sem érzékel. 
Kialakításuknak köszönhetően kandallóink összeszerelés után, esetenként 2 métert meghaladó magasságuk és 400–500 kg tömegük ellenére egy raklapemelő (béka) segítségével könnyedén mozgathatóak a helységben. Ennek a tulajdonságnak hasznát veheti egy felújítás vagy lakás átrendezés alkalmával is.

Egy kandalló építése hosszú napokig tartó, precíz munkafolyamat, ami később nehezen változtatható. Mobil kandallóink esetében a beépített munka is tartós érték. Költözés esetén a kandallót pár óra alatt 3 darabra szedhetjük és magunkkal vihetjük új otthonunkba.

Telefonszám

+36 70 342 8054

Vegye fel Velünk a kapcsolatot

extreme threesome.telegu xxx