jav library stepdaughter pov riding.

4 tube

Bemutatkozás

Családi vállalkozásunk indulását 10 évnyi cserépkályha és kandalló építő tapasztalatunkra alapoztuk. 

 

Az évek alatt megszerzett elméleti és gyakorlati tudás birtokában azt tűztük ki célként, hogy olyan termékeket állítsunk elő, amik innovatív, ötletes megoldásaink sorának köszönhetően, nagy méretük ellenére pár előre gyártott elemből gyorsan és tisztán összeszerelhetőek.

 

Manufakturális működésünknek köszönhetően közvetlenebb kapcsolatot tudunk kialakítani vásárlóinkal, így egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni, meg tudunk valósítani.  Fontos számunkra a minőség, ezért mobil csempekandallóinkat kizárólag kiváló minőségű Magyar kályha csempékből, Német és Osztrák segédanyagok felhasználásával állítjuk elő.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy kandallóink Magyarország mellett már Ausztriában és Szlovákiában is elérhetőek.

 

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink körében köszönthetjük.

 

Győrbíró  Márton

 

Miért válasszunk mobil kandallót?

Mobil kandallóinkat jól felszerelt műhelyünkben állítjuk elő, amik aztán 3 darabban szállíthatóak, és néhány óra alatt készre szerelhetőek. Így az építéssel járó zajból, porból, kellemetlenségből Ön szinte semmit sem érzékel. 
Kialakításuknak köszönhetően kandallóink összeszerelés után, esetenként 2 métert meghaladó magasságuk és 400–500 kg tömegük ellenére egy raklapemelő (béka) segítségével könnyedén mozgathatóak a helységben. Ennek a tulajdonságnak hasznát veheti egy felújítás vagy lakás átrendezés alkalmával is.

Egy kandalló építése hosszú napokig tartó, precíz munkafolyamat, ami később nehezen változtatható. Mobil kandallóink esetében a beépített munka is tartós érték. Költözés esetén a kandallót pár óra alatt 3 darabra szedhetjük és magunkkal vihetjük új otthonunkba.

Telefonszám

+36 70 342 8054

Vegye fel Velünk a kapcsolatot

extreme threesome.telegu xxx